Dăncilă continuă gafele: Scopul PSD este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a făcut astăzi o nouă gafă într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff. Acolo, aceasta a afirmat că scopul PSD este de a câştiga alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare „de anul trecut”.

„Să nu uităm că am luat partidul de la 22%, a scăzut apoi la 17%, după alegeri, în momentul în care voi duce acest partid la un nivel care să reflecte puterea acestuit partid, sunt convinsă că nu vor fi voci care să vrea să schimbe un preşedinte, care să înlocuiască o persoană cu alta pentru că nu asta este scopul Partidului Social Democrat. Scopul Partidului Social Democrat este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut”, a declarat Viorica Dăncilă.

Duminica trecută liderul PSD a avut o altă gafă într-o vizită la Mărăşti. Potrivit unei înregistrări audio difuzate de Realitatea de Vrancea, premierul demis a afirmat atunci că luptă „împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii”.

Momentul gafei - 32.15

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite