Dăncilă, către PNL: Mulţi dintre voi sunteţi foarte bucuroşi de ce a făcut Tudorel Toader

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / George Călin
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, în Parlament, că textul moţiunii de cenzură este profund neserios. Dăncilă a susţinut că, dacă ar fi un vot secret pentru Tudorel Toader, voturile ar fi în favoarea acestuia cu mult peste majoritatea PSD-ALDE, pentru că mulţi dintre cei din opoziţie sunt foarte bucuroşi de ce a făcut ministrul Justiţiei.

„Dacă ar fi un vot secret pentru Tudorel Toader, voturile ar fi în favoarea domnului ministru cu mult peste majoritatea pe care o avem noi în Parlament. Mulţi dintre dvumneavoastră sunteţi foarte bucuroşi de ce a făcut domnul ministru. Şi în rândurile dumneavoastră sunt care au fost anchetaţi abuziv (... ) Mă refer în primul rând la PNL”, a afirmat Viorica Dăncilă.

De asemenea, premierul a subliniat că a schimbat doar miniştrii care au rămas în urmă cu programul de guvernare. „Fiecare ministru pe care l-am numit avea o obligaţie clară, i-am schimbat pe cei care au rămas în urmă. Ce aţi fi vrut să fac, să îi menţin? Ce aţi fi vrut de la acest guvern, să ţină sau nu un ministru care nu dă rezultate? Nu vă mai înţeleg cetăţenii“, a mai spus Dăncilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite