Dăncilă a explicat de ce l-a înlăturat pe Fifor de la organizarea campaniei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că „nu a greşit Mihai Fifor“, care este un om implicat, dar echipa sa de campanie va avea responsabili pe fiecare regiune a ţării, pentru că mai mulţi colegi şi colege vor să se implice pentru a câştiga alegerile prezidenţiale.

Dăncilă a sosit puţin înainte de ora 11.00 la Romexpo şi a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu oamenii care o aşteptau şi fotografiindu-se cu unii dintre ei.

Premierul demis a fost întrebat cu ce a greşit Mihai Fifor ca şef de campanie de a fost schimbat din funcţie.

„Nu a greşit Mihai Fifor, nu aş interpreta aşa, Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem ca mai mulţi colegi să se implice în organizare şi în deplasările în teritoriu, vrem ca mult mai mulţi să ne implicăm pentru a avea şanse cât mai mari să câştigăm prezidenţialele", a susţinut Dăncilă.

Întrebată cine este acum şeful său de campanie, Dăncilă a replicat: "O să fie, avem pe fiecare regiune, pentru a eficientiza activitatea, avem pe fiecare regiune un responsabil de campanie. Luni vom fi la sediul din Kiseleff şi vom face o echipă mult mai puternică. Vrem acest lucru pentru că ne dorim să câştigăm şi fiecare coleg, fiecare colegă din PSD, din conducerea partidului vrea să se implice".

Ea a spus că îşi începe campania electorală cu dorinţa de a avea alături "cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară".

"Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi detrminare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români şi în calitate de preşedinte", a afirmat Dăncilă.

Dăncilă a afirmat, răspunzând unei alte întrebări, că a fost mereu sprijinită de familie, de soţul său, cu care este căsătorită de 36 de ani, şi de fiul său, dar aceştia nu fac politică.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite