Dan Barna, despre bugetul Capitalei: „Este un subiect pe care-l putem considera închis. Bugetul este echilibrat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Dan Barna consideră că tensiunile pe bugetul Capitalei sunt un subiect închis. FOTO: Inquam Photos / George Calin
Vicepremierul Dan Barna consideră că tensiunile pe bugetul Capitalei sunt un subiect închis. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, vineri, că bugetul Capitalei este echilibrat şi cuprinde sumele necesare investiţiilor de care municipiul Bucureşti are atâta nevoie.

„S-a ajuns la un acord între consilierii USR PLUS şi primarul general, Nicuşor Dan, lucrurile sunt rezolvate şi acolo, Bucureştiul va avea buget. Este un buget pe care-l considerăm echlibrat şi pe care se pot constru investiţiile de care Capitale are atâta nevoie”, a declarat, vineri, la Sibiu, Dan Barna.

Vicepremierul a mai transmis că „este un subiect pe care-l putem considera închis”.

Şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru aprobarea bugetului va avea loc vineri, la ora 15.30.

„Discuţiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progresele sperate şi am convenit o serie de ajustări la proiectul de buget, ajungând astfel la o formă acceptată de toată lumea”, a anunţat primarul Capitalei, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook, precizând că susţine sporirea solidarităţii în coaliţie, dar şi realism maxim în privinţa chestiunilor dificile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite