Dacian Cioloş, despre „Vulpea“ Virgil Ardelean: Suntem ceva rude, dar a ocupat responsabilităţi într-o instituţie controlată de guvern, de Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

Liderul PLUS Dacian Cioloş a precizat, într-un interviu pentru Radio Guerilla, că este rudă de gradul trei cu Virgil Ardelean, fostul şef al serviciului secret al MAI, celebrul „Doi şi-un sfert“. Sora fostului premier este angajată la DGIPI Sălaj, actualul serviciu secret al Internelor.

Potrivit G4Media, întrebat de moderator ce relaţii de rudenie are cu Virgil Ardelean, Dacian Cioloş a spus: ”Suntem ceva rude, e de origine din Pericei (judeţul Sălaj -n.r.) şi dânsul, dar a ocupat responsabilităţi într-o instituţie democratică controlată de Guvern, de Parlament. Cred că suntem rude de gradul 3”.

Despre sora sa, fostul premier a declarat că ”lucrează la DGIPI la Sălaj, se ocupă – dacă am reţinut bine – de administrarea documentelor clasificate din instituţiile subordonate MAI, adică de verificarea modului în care instituţiile subordonate MAI respectă legislaţia în privinţa păstrării documentelor clasificate”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite