Cum critica Eugen Teodorovici „revoluţia fiscală“ a PSD când nu era ministru de Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici. FOTO Inquam Photos
Eugen Teodorovici. FOTO Inquam Photos

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, avea un ton foarte critic la adresarevoluţiei fiscale a PSD, la sfârşitul lunii iulie, dar şi la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care ar fi trebuit, potrivit lui Teodorovici, să deconteze toate eşecurile partidului. Între timp, acesta a reevaluat şi „revoluţia fiscală“, dar şi relaţia cu Dragnea.

„România nu trebuie să umble acum la sistemul fiscal. Noi trebuie să ne consolidăm din punct de vedere economic, să încercăm să simplificăm ceea ce, din păcate, Codul fiscal şi politica fiscală fac rău în anumite zone“, declara Eugen Teodorovici, în luna iulie, după ce fusese demis din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose. 

Şi în alte intervenţii acesta a criticat revoluţia fiscală pe care a Guvernul Tudose a adoptat-o şi care a fost sprijinjită şi e către majoritatea parlamentară condusă de Liviu Dragnea. 

Tonul lui Teodorovici s-a mai îndulcit în ultimele zile după ce acesta a fost nominalizat de PSD pentru funcţia de ministru de Finanţe şi a fost valdiat de către Parlament pentru această funcţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite