CTP susţine că Turcan şi Voiculescu au făcut mai mult rău decât protestele: „Când eşti ministru stai cu masca pe faţă şi când dormi, noaptea în somn”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu / FOTO Digi24
Cristian Tudor Popescu / FOTO Digi24

Cristian Tudor Popescu i-a criticat dur pe Vlad Voiculescu şi pe Raluca Turcan, după ce aceştia au fost surprinşi fără mască în ultima săptămână. Gazetarul crede că aceştia au făcut „mai mult rău ideii de autoritate şi de respectare a autorităţii” decât protestele anti-restricţii.

„Iată ce fac guvernanţii... Am văzut aceste mişcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări şi chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inşii ăştia care au ieşit în stradă, sau chiar guvernanţii, mulţi dintre ei, în ochii oamenilor? Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate şi de respectare a autorităţii? Inşii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?

Nu interesează justificările cu care au venit! Nu există justificări pentru aşa ceva. Nu mă interesează. Când eşti ministru stai cu masca pe faţă şi când dormi, noaptea în somn. Exagerez, ca să înţelegem că mesajul pe care trebuie să-l dea un om aflat într-o funcţie de răspundere de felul acesta, trebuie să fie întotdeauna mai puternic decât al simplului cetăţean. Or, făcând ce au făcut, şi ei şi alţii, de-a lungul timpului, din guvernare, au decredibilizat mult mai mult decât au reuşit aceşti bezmetici care au ieşit în stradă”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite