CTP, reacţie în cazul Şoşoacă: „I-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacţionat printr-un mesaj ironic, postat pe pagina sa de Facebook, la conflictul recent dintre Diana Şocoacă şi jurnaliştii italieni, care s-a încheiat cu scandal şi cu mai multe dosare penale, în care este vizat şi soţul senatoarei, Silvestru Şoşoacă.

„Fraţilor, să ne ducem peste ei! Oameni buni, ăştia i-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare pentru libertatea românilor, senator Diana Iovanovici Şoşoacă! Brucselu a trimis un comando, cică jurnalişti italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana şi pe soţu, Silviu, ca să-i înţepe. Normal că atunci când aia care ţipa că e midia a scos siringa să i-o-nfigă lu Silviu, el, ca orice bărbat român adevărat, a strigat după ajutor şi ea i-a băgat pumnu în gură. Şi acu se plânge că a muşcat-o Silviu de mână.

Bine a făcut Diana că i-a sechestrat aşezându-se în faţa uşii încuiate, pe care a reuşit s-o acopere integral, cu propriul ei trup, până la venirea poliţiei. Nu trebuie să vă mire că italianca, deşi e cam 50% din doamna senator, a lovit-o grav cu mâna şi cu piciorul, astea sunt antrenate la karate, mai ceva ca judecătorul Danileţ. Şi a mai şi zis că grotescu creşte înfiorător, dar că trebuie să refuzăm să ne obişnuim cu el. Grotească eşti tu cu mă-ta!, macaronaro! Mascalţone!

Şi, iacătă, fraţi români, că vânduţii ăştia de poliţişti şi procurori vor acum să-i ia pe Diana şi pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia duşmănoşi, veniţi să facă legea în ţara noastră! În seara asta, spuneţi-le la toţi, să ieşim şi să ne ducem peste ei, la Justiţie, la minister, şi la Interne! Dia-na, Dia-na! Sil-viu, Sil-viu!”, a scris gazetarul, marţi, pe Facebook. 

Senatoarea independentă Diana Şosoacă (ex-AUR) a ajuns în presa internaţională în urma unui scandal cu jurnaliştii italieni, cărora ar fi trebuit să le acorde un interviu. Cele două părţi nu s-au înţeles asupra condiţiilor, mai precis asupra traducerii, astfel că evenimentele s-au încheiat cu mai multe dosare penale în care este vizat şi soţul senatoarei, şi cu acuzaţii din toate părţile.

Citeşte şi: De la ce a pornit conflictul dintre Diana Şoşoacă şi reporterii de la Rai Uno. Jurnalista care a intermediat interviul face primele declaraţii VIDEO

Jurnalista Lucia Goracci, plângere pe numele Dianei Şoşoacă. Ea acuză că a fost muşcată de mână de soţul acesteia VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite