Crimele de la Caracal. Ce spune Alexandru Cumpănaşu despre o candidatură la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei de 15 ani bănuită că a fost ucisă în Caracal.
Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei de 15 ani bănuită că a fost ucisă în Caracal.

La o zi după ce a publicat stenogramele convorbirilor telefonice ale Alexandrei cu agenţii de la 112, Alexandru Cumpănaşu, unchiul victimei, a explicat într-o emisiune televizată ce intenţionează să facă privind o candidatură la prezidenţiale.

Întrebat într-un interviu la TVR dacă intenţionează să candideze la prezidenţiale, Cumpănaşu a subliniat că nu are de gând şi că forţa coaliţie sale este mai mare decât dacă s-ar fi aflat în poziţia de preşedinte al ţării.


„Nu. Atât de mult s-au chinuit unii nemernici să spună ca voi candida după ce am înfiinţat CNMR în urmă cu patru ani… Unii au ţinut-o langa că voi candida. Nu am avut niciodată gândul de a candida. Dacă mi-aş fi dorit aş fi făcut-o. Dacă voiam să conduc ţara aş fi încercat să candidez. Dar nu vreau. Forţa coaliţiei pe care am înfiinţat-o are o forţă mult mai mare decât dacă aş fi mâine preşedintele României. Una peste alta, nu voi candida la nicio funcţie, staţi liniştiţi. Şi mai încetaţi dracului cu propaganda pe subiectul acesta”, a afirmat Cumpănaşu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite