Conducerea PDL Argeş a fost dizolvată, după ce 22 de primari au trecut la Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur şi Traian Ungureanu
Liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur şi Traian Ungureanu

Biroul Permanent al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul organizaţiei judeţene PDL Argeş, după demisia preşedintelui filialei, Mircea Andrei, fiind numit interimar în fruntea organizaţiei deputatul Cătălin Teodorescu. Ieri, 22 de primari au fost excluşi din partid de către Consiliul de Coordonare al Organziaţiei PDL Argeş.

„BPN al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul Judeţean Argeş. S-a numit un nou birou cu un preşedinte interimar: deputatul Cătălin Teodorescu“, a anunţat vicepreşedintele Marian Jean Marinescu.

Potrivit acestuia, Comisia de etică a partidului s-a autosesizat şi va analiza şedinţa Consiliului de Coordonare al Organizaţiei PDL Argeş.

„Comisia de etică a partidului s-a autosesizat şi va analiza reuniunea Consiliului de Coordonare Argeş şi va vedea care vor fi concluziile. Nu ştiu nimic de excluderea primarilor PDL, aşteptăm analiza Comisiei de etică pentru a avea date concrete“, a adăugat Marian Jean Marinescu.

Fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat astăzi că a demisionat din partid.„Mi-am dat demisia din PDL pentru că domnul Blaga şi conducerea PDL au uitat că există judeţul Argeş şi am ţinut să le aduc aminte“ , a precizat Mircea Andrei pentru Mediafax.

El a spus că, înainte de a-şi da demisia din PDL, a condus şedinţa Consiliului de Coordonare al Organizaţiei PDL Argeş, care a decis excluderea a 22 de primari din partid, pe motiv că aceştia şi-au dat demisia din funcţiile politice şi nu mai vor să activeze politic.

„22 de primari au fost excluşi de Consiliul de Coordonare al Organziaţiei PDL Argeş, pentru că au declarat că nu mai vor să activeze politic şi şi-au dat demisia din funcţiile politice. După această chestiune, au fost excluşi din partid. Trebuia ţinută şedinţa Consiliului de Coordonare de cineva şi eu am ţinut-o, iar apoi mi-am depus demisia“, a precizat Mircea Andrei.

Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş. De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite