Clotilde Armand: Candidez pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi îl susţin pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat într-un interviu la Digi24 că va candida pentru un nou mandat, având susținerea USR și a aliaților formațiunii politice. Totodată, Armand a subliniat susținerea actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan, pentru un nou mandat la Primăria Municipiului București.  

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

„Mai candidez, bineînțeles, pentru că trebuie să continuăm ceea ce am început. Avem multe proiecte în curs de desfășurare. Avem multe proiecte blocate de consiliul local, care trebuie deblocate. Avem o ambiție mare pentru Sectorul 1 și proiectele noastre majore merg bine. Dați-mi o majoritate în consiliul local, fără PSD, PNL și vom putea să terminăm mai repede proiectele noastre pentru Sectorul 1. Candidez din partea USR plus aliații noștri. Suntem o alianță de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta și avem încredere că vom putea construi o majoritate", a declarat primarul Sectorului 1, întrebată dacă va mai candida în cadrul unui interviu pentru Digi24

Clotilde Armand a mai susținut că este încă devreme pentru a întocmi sondaje. „Da, este o certitudine. Sunt candidatul USR. Restul trebuie formalizat, dar da, voi fi candidatul (...) E un pic prea devreme pentru sondaje. Avem încă un an de muncă în fața noastră. S-a făcut recent un sondaj la nivel de USR, rezultatele sunt promițătoare”, a mai precizat primarul Sectorului 1. 

„Suntem o alianță de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta și avem încredere că vom putea construi o majoritate", a mai afirmat primărița. 

Armand a mai afirmat că îl susține pe actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru un nou mandat la alegerile locale din 2024, drept canididat din partea forțelor de dreapta, pentru că crede „în proiectul său pentru Capitală” și că a promis aceleași lucruri la Primăria Sectorului 1: „toleranță zero față de corupție, față de încălcarea legilor, o reconstrucție și o dezvoltare a Bucureștiului și a sectorului 1 pe niște baze corecte”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite