Ciucă, la evenimentul Stand Up for Ukraine: Guvernul României e alături de Ucraina, de milioanele de copii, femei şi civili care suferă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lideri mondiali au asistat, sâmbătă, la evenimentul ”Stand Up for Ukraine”, desfăşurat la Varşovia, de strângere de fonduri în favoarea refugiaţilor ucraineni Foto: Arhivă
Lideri mondiali au asistat, sâmbătă, la evenimentul ”Stand Up for Ukraine”, desfăşurat la Varşovia, de strângere de fonduri în favoarea refugiaţilor ucraineni Foto: Arhivă

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, un mesaj în cadrul evenimentului Stand Up for Ukraine, în cadrul căruia se strâng fonduri pentru ajutorarea refugiaţilor. ”Guvernul României este alături de Ucraina, de milioanele de copii, femei şi civili care suferă din cauza războiului”, a transmis premierul.

"Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj şi umanitate. Este timpul să dovedim puterea bunătăţii din sufletele noastre. Cu toţii sperăm la pace, dar până atunci suntem cu toţii alături de Ucraina!" transmite premierul Nicolae-Ionel Ciucă la evenimentul Stand Up for Ukraine, prin care comunitatea internaţională se mobilizează pentru strângerea de fonduri în beneficiul cetăţenilor strămutaţi în Ucraina şi pentru refugiaţii ucraineni.

”Guvernul României este alături de Ucraina, de milioanele de copii, femei şi civili care suferă din cauza războiului”, a adăugat premierul.

Lideri mondiali au asistat, sâmbătă, la evenimentul ”Stand Up for Ukraine”, desfăşurat la Varşovia, de strângere de fonduri în favoarea refugiaţilor ucraineni.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a descris imaginile pe care le-a văzut în timpul vizitei sale în oraşul ucrainean Bucea drept ”îngrozitoare” şi şi-a reiterat ”admiraţia” pentru ucrainenii care luptă împotriva invaziei ruse.

De asemenea, preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a afirmat că Rusia nu a ţinut cont că luptă împotriva ”celei mai mari ţări din lume, datorită curajului ei”, iar premierul canadian, Justin Trudeau, a declarat că se află la Varşovia pentru a răspunde apelului lui Zelenski făcut comunităţii internaţionale ”de a se mobiliza în sprijinul refugiaţilor ucraineni şi al tuturor ucrainenilor”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite