Cîţu, ironii la adresa liderilor nemulţumiţi din teritoriu: Nu ştiu cu cine să vorbesc la Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, le-a răspuns liberalilor vâlceni care au solicitat o întâlnire cu liderii partidului de la Bucureşti, spunând că nu ştie cu cine să vorbească la Râmnicu Vâlcea. „Asta este marea problemă”, a spus ironic Cîţu, precizând că va da curs întâlnirii după ce bugetul pe 2022 va fi tranşat şi va exista timp.

„Sunt discuţiile noastre interne. (...) Nu ştiu cu cine să vorbesc la Râmnicu Vâlcea, asta este marea problemă. Dacă începem cu bugetul şi avem timp, bineînţeles că ne putem întâlni. Îmi plac exerciţiile de imagine, sunt foarte frumoase. PNL are o democraţie şi o arată. Mai bine să ne uităm la rezultatele de la alegeri şi îi ajutăm pe toţi să aibă rezultate mai bune”, a transmis Cîţu luni, de la Parlament.

Conducerea PNL Vâlcea a solicitat oficial o întâlnire cu preşedintele PNL, Florin Cîţu, pentru a discuta „situaţia politică actuală”. Conform surselor „Adevărul”, solicitarea liberalilor vâlceni vine în contextul în care nu au putut să vorbească cu liderul partidului pentru că acesta nu le-a răspuns la telefon.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite