Cîţu îi răspunde primarului din Limanu care i-a recomandat să nu meargă la Vama Veche: „Foarte pesedistă chestia asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că va merge în Vama Veche, aşa cum a promis, la fel cum va merge în orice staţiune din România, pentru a susţine turismul din ţara noastră. Reacţia lui Cîţu vine după ce primarul din Limanu, localitate de care aparţine Vama Veche, nemulţumit de alocările financiare ale CJ Constanţa către comuna sa, i-a transmis premierului să nu meargă în staţiune.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, joi seară, la B 1 TV, ce părere are despre faptul că primarul din Limanu i-a recomandat să nu meargă în Vama Veche: „Consiliul Judeţean nu este permierul, în primul rând, în al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”. 

Premierul a mai ţinut să precizeze că va merge la Vama Veche.

„Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să suţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a mai adăugat Cîţu.

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, îi recomandă premierului Florin Cîţu să renunţe la ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi îi sugerează să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman, precizând că acestea sunt localităţi care „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.

Primarul este nemulţumit de faptul că alocarea dată de Consiliul Judeţean Constanţa comunei sale este de 25.000 de lei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite