Cîţu, după amenda primită de PNL pentru Congres: „Era un alt preşedinte” Bode: „Eu nu am fost nici organizator, nici ministru de Interne acolo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vot pnl

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, susţine că nu a participat la Congresul PNL în calitate de ministru, iar responsabilitatea nerespectării măsurilor sanitare le revine organizatorilor. Florin Cîţu adaugă că vina este a fostei conduceri a formaţiunii, care a organizat Congresul.

“Organizatorii trebuie să vă răspundă la întrebare. Era alt preşedinte al PNL, trebuie să mergeţi acolo să întrebaţi”, a răspuns Florin Cîţu, întrebat despre neregulile privind distanţarea de la Congresul de sâmbătă, 25 septembrie.

Lucian Bode a precizat că, pe lângă amenda de 10.000 de lei dată de Poliţia Capitalei Partidului Naţional Liberal pentru nerespectarea măsurilor sanitare la Congres, firma care asigura paza a fost sancţionată cu 5.000 de lei. Ministrul a precizat că poliţiştii au primit 17 sesizări privind evenimentele de la Congres.

Pe de altă parte, ministrul de Interne susţine că nu a putut interveni.

“Eu nu am fost nici organizator, nici ministru de Interne acolo. Responsabilitatea revine organizatorilor. Ce ar fi trebuit să fac?”, a spus Lucian Bode.

 Reprezentantul Guvernului a prezentat scuze celor două jurnaliste bruscate la Congresul liberalilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite