Cîrstoiu, ținta glumelor pe internet după ce s-a fotografiat în metrou: „Cum să stai fără să se depună sărăcia pe tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinată a fi o acțiune benefică campaniei electorale, plimbarea candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, cu metroul a stârnit un val de glume pe internet.

FOTO Facebook
FOTO Facebook

Dacă noua pagină de Facebook a candidatului pentru Primăria Capitalei nu a reușit să atragă atenția internauților foarte mult, imaginile cu Cătălin Cîrstoiu în metrou au avut un impact diferit. 

Atenția internauților a fost provocată și de faptul că medicul conduce zilnic un autoturism marca BMW X6, care nu apare însă în declarația sa de avere. 

Majoritatea internauților s-au referit la o imagine care îl surprinde pe candidatul la Primăria Capitalei într-o poziție mai puțin obișnuită, stând vizibil încordat cu picioarele lipite și palmele încrucișate.  

„Cum să stai în metrou fără să se  depună sărăcia pe tine. Fig 1”, este descrierea unuia dintre iinternauți. 

FOTO Captură Facebook
FOTO Captură Facebook

„Când ți-ai luat destulă șpagă ca să-ți cumperi metroul tău”, a scris un alt internaut. 

Glumele au fost completate în comentarii: „A promis că, dacă ajunge primar, toată lumea va circula fără să plătească la metrou. Va fi suficientă o mică șpagă”.

„Cîrstoiu a dormit pe preș azi noapte după ce nevastă-sa l-a dat afară pentru că n-a reușit să scoată mirosu de metrou de pe el după 10 dușuri consecutive”, arată textul unei alte postări. 

„Medicul Cirstoiu cautand volanul BMW-ului in rama de metrou”, este descrierea folosită de un alt internaut.

FOTO Captură Facebook
FOTO Captură Facebook

Internauții au mai comentat că biletul de metrou a fost cumpărat de candidat cu o hârtie de 200 de lei, fapt care a stârnit și mai mult amuzamentul: „Ce-a făcut, măi, Cîrstoiu? S-a dus să-și ia bilet la metrou cu o hârtie de 200?”, „avea și una de 500, la el, dar o păstra pentru la întoarcere”, „păi ce faci, boss, nu îmi dai restul în plic?” 

FOTO Captură Facebook
FOTO Captură Facebook

Alții s-au referit și la alianța PSD-PNL din partea căreia candidează Cătălin Cîrstoiu, în timp ce acțiunea a fost descrisă drept un „teatru ieftin”. 

Unele comentarii i-au luat apărarea candidatului: <<La câte fake circulă acum pe net, nu m-aș mai încumeta sa comentez poze "șoc">>

„De-ale campaniei electorale...Intenția echipei de campanie a dl Cîrstoiu a fost să arate un om simplu, care se plimbă cu metroul și cu care alegătorii să se identifice mai ușor. Ce se vede? Un om stingher, într-un metrou gol, ceea ce nu se întâmplă niciodată în București. Am senzația că vrea să fie salvat din toată această situație penibilă. Te poți identifica cu așa ceva?”, a scris un alt cetățean. 

Atac la Nicușor Dan 

„Îl felicit pe Daniel Băluță pentru viziunea sa modernă de dezvoltare a zonei de sud a Capitalei prin lansarea noii linii de metrou Gara de Nord – Gara Progresul. Este modelul pe care îl susțin, alături de echipa PSD-PNL, pentru Capitală! Un oraş se poate dezvolta sănătos doar prin extinderea transportului public nepoluant, așa cum este metroul. Iar un București eficient înseamnă unul în care locuitoriii să beneficieze de un transport public fiabil, cu alternative multiple pentru bucureșteni, în orice cartier ar locui”, a declarat Cîrstoiu în cadrul evenimentului.    

Candidatul Coaliției a avut și un atac la Nicușor Dan, despre care a spus că este un primar de nota 4 și că trebuie „exmatriculat”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite