Cioloş va participa la Consiliul Naţional al PNL. Liberalii îl vor vota ca propunere de premier. Gorghiu: Noi susţinem un premier neînregimentat politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal se reuneşte, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloş să fie candidatul de premier al formaţiunii. Preşedintele PNL a anunţat că premierul va participa la şedinţa PNL, dar că prezenţa sa nu înseamnă o înregimentare politică.

„L-am rugat să vină, să-şi prezinte platforma şi mi se pare de bun-simţi să dai un vot în prezenţa domniei sale“, a anunţat Alina Gorghiu, la Digi 24.

Întrebată dacă prezenţa la şedinţa PNL nu înseamnă că Dacian Cioloş este cu un picior în PNL, Gorghiu a răspuns: „Absolut deloc. Noi susţinem un prim-ministru neînregimentat politic“. 

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, miercuri, la Parlament, pentru a valida nominalizarea lui Dacian Cioloş ca propunere de premier din partea Partidului Naţional Liberal.Biroul Politic Naţional a validat, pe 24 octombrie, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din decembrie.

Premierul  Cioloş ar urma să participe atât la CNC, cât şi la mitingul PNL de duminică din Piaţa Revoluţiei.

La CNC, Dacian Cioloş ar urma să ţină un discurs despre platforma România 100, proiect susţinuit atât de liberali, cât şi de cei din USR.

Citeşte şi: 

Cioloş face bilanţul pomenilor electorale votate de PSD: Însumează în jur de 9 miliarde de lei, adică peste 1% din PIB

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, la Adevărul Live, că măsurile adoptate de Parlament în ultimele luni legate de diferite creşteri salariale însumează peste 9 miliarde de lei, adică peste 1% din PIB, un impact bugetar care poate duce fie la creşterea deficitului, fie la reducerea investiţiilor.

Tăriceanu, către Cioloş: România are anul acesta o creştere economică prognozată de 6% din PIB. Unde sunt banii?

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a răspuns, marţi, afirmaţiilor premierului Dacian Cioloş privind majorările salariale votate în ultima perioadă de Parlament, el arătând că România are anul acesta o creştere economică prognozată de 6% din PIB şi întrebându-l pe prim-ministru unde sunt banii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite