Ciolacu, săgeţi către Bogdan Chiriţoiu: Din punctul meu de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă personală
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă personală

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Parlament, că din punctul său de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei, condus de Bogdan Chiriţoiu, nu şi-a făcut treaba, referitor la creşterile de preţuri din ultima perioadă, în special la carburanţi.

„Vom vedea şi veţi vedea în perioada următoare ce decizie vom lua. Trebuie să respectăm autonomia. Eu v-am spus că, din punctul meu de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba. Nu putem veni, după ani de zile în care nici Guvernul, şi aici a fost o hotărâre corectă de a nu intra în mediul de afaceri, brutal, reglementând sau venind, impunând anumite lucruri, dar nici nu poţi, intrumentele statului român, să te uiţi la ele şi să vezi că iau măsuri după ani de zile după ce crizele au trecut”, a spus Ciolacu. 

Liderul PSD a precizat despre măsurile care pot fi luate, că stâlpul democraţiei într-un stat este Parlamentulm care legiferează, cu referire la Consilul Concurenţei. 

Bogdan Chiriţoiu este la al treilea mandat în fruntea Consiliului Concurenţei, după ce în 2021 a fost din nou votat de Parlament. Chiriţoiu a ajuns în fruntea Consiliului Concurenţei în 2009, după ce anterior fusese consilier al lui Traian Băsescu.

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite