Ciolacu, răspuns pentru Cîţu: „PNRR o să treacă printr-un proces de optimizare, ţinând cont de realitatea actuală, nu că îşi doreşte PSD sau nu îşi doreşte PNL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

După ce Florin Cîţu a atras atenţia asupra jaloanelor din PNRR care ar trebui să fie atinse până la finalul lunii,  Marcel Ciolacu a transmis că planul va trece printr-un proces de optimizare, „ ţinând cont de realitatea actuală, nu că îşi doreşte PSD sau nu îşi doreşte PNL”. Social-democratul a oferit drept exemplu spitalele, unde ministrul de resort a descoperit că 40% dintre ele nu au studii de fezabilitate.

„Nu se va scoate nicio reformă din PNRR. În schimb, soluţiile şi optimizarea PNRR, am avut astăzi o discuţie şi cu domnul Vîlceanu, legat de spitale, cum spuneau foştii miniştri USR că toate spitalele prinse în PNRR sunt toate cu studii de fezabilitate, altfel nu puteau fi prinse. Domnul Rafila a descoperit că 40% din spitale nu au studii de fezabilitate”, a afirmat liderul PSD. 

Marcel Ciolacu a precizat că „este evident că PNRR o să treacă printr-un proces de optimizare, ţinând cont de realitatea actuală, nu că îşi doreşte PSD, sau nu îşi doreşte PNL-ul sau USR-ul. S-a schimbat contextul şi este normal”.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, le-a reamintit celor din Executiv, pentru a treia oară în ultimele zile, că sunt 24 de jaloane din PNRR care trebuie îndeplinite până la finalul lunii martie. Preşedintele liberal a subliniat că cine nu vrea să facă, de exemplu, reforma pensiilor, ar trebui să lase locul pentru alt ministru mai dedicat îndeplinirii jaloanelor din PNRR.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite