Ciolacu: Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei

0
Publicat:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Gabriela Firea este candidatul partidului social-democrat la Primăria Generală a Capitalei.

FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Liderul social-democrat a confirmat faptul că Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat la șefia capitalei. El a vorbit și despre actualul primar și realizările sale. Marcel Ciolacu a spus că nimeni nu îl laudă pe actualul primar general și că toți dezvoltatorii imobiliari abia așteaptă să scape de el. 

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei. Vreţi să ieşim după emisiune prin Bucureşti să vedem ce a făcut Nicuşor Dan din Bucureşti? E vreun dezvoltator în Bucureşti care nu îşi face cruce să scape odată de el? E cineva care să îl laude pe Nicuşor Dan? A făcut ceva Nicuşor în Bucureşti? Nu ai apă caldă, nu ai apă rece, nu ştiu cu ce mafie se bate”, a spus Ciolacu la România TV, potrivit Digi24

Marcel Ciolacu nu contestă faptul că Nicușor Dan este un om inteligent, dar administrația capitalei nu este la îndemâna oricui.

Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent. Administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară, trebuie să te pricepi. Eu înţeleg cu oamenii noi din politică, am văzut ce a făcut şi ăla de la Braşov cu Curtea de Conturi, l-am văzut şi pe ăla de la Timişoara. Îmi pare rău, în acest moment nu au făcut faţă aceşti oameni la simple funcţii în administraţie”, a adăugat Ciolacu.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite