Ce vor să promoveze femeile social-democrate la Şcoala de vară a OFSD

0
0

Europarlamentarul Viorica Dăncilă, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, a anunţat, sâmbătă, că unul din subiectele abordate la ediţia din acest an a Şcolii de vară a OFSD, eveniment care va fi organizat la finalul lunii august, va fi promovarea portului popular şi a produselor tradiţionale.

„Avem şcoala de vară a femeilor social-democrate, care va avea loc în perioada 24 - 27 august. În premieră, vreau să vă spun că unul dintre subiectele pe care le vom aborda va fi un subiect foarte drag nouă, social-democratelor, şi anume întoarcerea la tradiţii, port popular şi ceea ce reprezintă diversitatea în Uniunea Europeană, pentru că noi avem obiceiuri, tradiţii, cântece, port atât de frumoase şi e păcat ca să nu le promovăm şi trebuie să le susţinem şi să le transmitem tinerei generaţii, aşa cum alţii ne-au transmis nou acest lucru", a afirmat Dăncilă, la Comitetul Executiv al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, organizat la Zalău, citată de Agerpres.

SOcial-democrata le-a transmis preşedintelor organizaţiilor judeţene ale OFSD să vină la Şcoala de vară cu port popular din judeţul de unde provin şi să aducă cu ele şi produse  tradiţionale.

„Vom încerca să venim şi cu produse tradiţionale, cele cu denumire de origine protejată. Noi avem şi în acest domeniu atâtea lucruri bune şi de ce noi, organizaţia de femei, să nu încercăm să promovăm un produs la nivel european, ştim care sunt toţi paşii pe care trebuie să-i facem”, a mai spus Dăncilă.

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite