Ce au făcut liderii politici de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalii lideri politici din România au petrecut sărbătorile de Paşte alături de familiile lor, în ţară, o parte dintre aceştia fiind surprinşi la slujba de înviere sau la alte ceremonii  religioase.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la Sibiu, alături de sotia sa, la slujba care marchează o săptămână de la Paştele Catolic. „Vă doresc tuturor Sărbători Fericite şi zile frumoase cu linişte şI pace. Hristos a Inviat!“, a fost urarea făcută de Klaus Ihannis în faţa camerelor de filmat. Ulterior, acesta a postat un mesaj similar pe pagina sa de Facebook. Celălalt lider al Executivului, prim-ministrul Viorica Dăncilă, a preferat să lase un simplu mesaj pe pagina sa de Facebook, făcând apel la unitatea românilor.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la Slujba de Înviere de la Mănăstirea din Sinaia însoţit de iubita sa Irina Tănase, de fiul său Valentin şi de prietena acestuia. Aceştia au încercat să evite atât aglomeraţia, cât şi presa, cu toate că reporterii au vrut să ia declaraţii de la preşedintele Camerei Deputaţilor, dar acesta nu a fost de acord.

Din mijlocul naturii, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj către români. „O dată cu Învierea Domnului şi cu renaşterea naturii să Renască în fiecare dintre dumneavoastră speranţa, încrederea, visul! Paşte fericit!“, a fost urarea făcută de Orban, celmai probabil dintr-un colţ de natură din apropierea localităţii Moeciu, judeţul Braşov, loc unde liberalul a anunţat că va îşi va petrece sărbătorile pascale alături de mai mulţi membri ai familiei sale. 

Nu în ultimul rând, liderul USR, Dan Barna, a mers la slujba de Înviere într-o localitate din judeţul Alba, „în inima Apusenilor“, după cum singur a punctat pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite