Boureanu: PDL Teleorman a depus o nouă plângere penală la adresa lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, în vizorul procurorilor DNA în dosarul fraudelor electorale
Liviu Dragnea, în vizorul procurorilor DNA în dosarul fraudelor electorale

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că PDL, prin organizaţia Teleorman a partidului, a depus a doua plângere penală la adresa lui Liviu Dragnea, pe motiv că acesta, într-o teleconferinţă, ar fi cerut ca după ora 21.00 să fie daţi afară toţi reprezentanţii PDL din secţiile de votare.

„Organizaţia noastră din Teleorman a depus o plângere penală, este o nouă plângere penală pentru Liviu Dragnea şi plângeri pentru preşedinţii secţiilor de votare din tot judeţul, având în vedere că am asistat la discuţii şi avem informaţii de la teleconferinţă a dl. Dragnea prin care acesta solicită ca, începând cu ora 21.00, să fie daţi afară din secţii reprezentanţii PDL-ului. Acest lucru nu se va întâmpla numai în Telorman, ci şi în judeţele Vrancea, Mehedinţi, Dolj, Olt, Constanţa şi Brăila", a susţinut Boureanu într-o conferinţă de presă.

El a arătat că deja în judeţul Vrancea s-a întâmplat acest lucru şi au fost depuse şapte plângeri penale după ce reprezentanţii PDL din secţiile de votare ar fi fost daţi afară din aceste secţii din motive puerile de genul: „aţi întârziat la secţie, te dăm afară, o să-ţi povestim noi mâine ce s-a întâmplat în secţia de votare".

„Semnalul de alarmă este pentru toată ţara, după ora 21.00 aşteptăm tentative masive de fraude la vot, inclusiv cu violenţă", a mai susţinut Boureanu.

El a invocat tentative de vot multiplu, menţionând două cazuri în judeţul Dâmboviţa şi alte cazuri în judeţul Mehedinţi, precum şi nereguli la o secţie de votare din Râmnicu Vâlcea şi în Dolj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite