Bolojan: În maximum două săptămâni vor fi conduceri la sectoare şi PNL Bucureşti, vor fi propuneri validate în BPN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bolojan

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat, miercuri seară, după şedinţa Biroului Politic al partidului în care toţi liderii de sectoare din Capitală şi-au dat demisia, că în maximum două săptămâni vor fi numite alte conduceri, prrin nominalizări care vor fi votate în conducerea centrală, liberalii având de asemenea în plan să finalizeze şi fuziunea PNL-PDL, în cele 19 organizaţii care încă au conducere bicefală.

Ilie Bolojan a ţinut să precizeze că situaţia de la sectoarele Capitalei şi filiala Bucureşti va fi rezolvată în maximum două săptămâni, prin numirea de noi conduceri.

"În maximum două săptămâni veţi avea aceste propuneri, după care ne vom ocupa de toate celelalte organizaţii din România unde încă avem doi co-preşedinţi", a spus Bolojan.

Secretarul general a arătat că vor fi făcute propuneri pentru şefia acestor organizaţii, care vor fi supuse aprobării în Biroul Politic Naţional.

De asemenea, Bolojan a menţionat că, în perioada următoare, una dintre direcţiile pe care PNL le va avea în vedere este să nominalizeze preşedinţi unici în toate judelele din România.

”Mai avem 19 organizaţii din cele 47 unde nu avem preşedinţi unici şi, imediat după constituirea Consiliilor judeţene şi locale, urmează să se facă aceste nominalizări, pentru a desăvârşi fuziunea”, a spus Bolojan, adăugând că se doreşte o echipă nouă în Capitală care să se plieze pe profilul alegătorului liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite