Birchall, acuzaţii pentru Stelian Ion: A avut de la Direcţia de avizare din Ministerul Justiţiei observaţiile, dar a refuzat să le trimită iniţiatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Birchall FOTO Facebook
Ana Birchall FOTO Facebook

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall îl acuză pe Stelian Ion, ministrul USR PLUS revocat de premier că a blocat observaţiile privind avizarea proiectului de OUG pentru aprobarea Anghel Saligny pentru că a refuzat să le trimită iniţiatorului. Ministrul a avut un draft al documentului încă din 17 august, mai precizează Birchall.

„Domnule Stelian Ion dacă se dovedeşte avizul dat astăzi pe OUG "Anghel Saligny" are aceleaşi observaţii de fond pe care le ştiţi şi dvs. încă din 17 august aveţi decentă va daţi demisia din Parlament şi să vă cereţi scuzele pe care le datoraţi colegelor şi colegilor din Direcţia de Avizare din MJ”, l-a întrebat fostul ministru pe Stelian Ion într-o postare pe Facebook.

Ea îl acuză pe fostul ministru Stelian Ion că a ţinut blocate observaţiile pentru proiect în Ministerul Justiţiei în momentul în care documentul a ajuns în minister sub formă de draft pentru analiză, „aşa cum este practica în baza colaborării loiale interministeriale”. 

>>Vă solicit contraziceţi public, dacă aveţi curaj, şi răspundeţi, tot public, dacă aţi ştiut sau nu , încă din dată de 17 august, de observaţiile direcţiei de avizare din MJ la proiectul OUG "Anghel Saligny", venit în analiză la MJ în draft aşa cum este practică în baza colaborării loiale interministeriale? Va spun eu: aţi ştiut încă din 17 august şi nu numai aţi ştiut de aceste observaţii dar aţi şi refuzat le trimiteţi initatorului OUG poată le analizeze şi le accepte sau le refuze, aşa cum spune legea! Oare cum se numeşte, legal şi moral, această acţiune a dvs. de a le ţine blocate la mapa? Aşa lăsaţi smiorcăiala şi campania asta de victimizare absolut penibilă şi nu mai aruncaţi cu noroi în MJ! E suficient cât rău aţi făcut MJ fiind ministrul cu un superb raport de activitate ZERO<<, a mai transmis Birchall. 

    

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite