Bilanțul racolărilor PSD în județul Iași: 8 primari și peste 50 de consilieri de la PNL, USR și PMP

0
Publicat:

PSD Iaşi a anunțat că încă un primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale, alături de alți 8 consilieri locali. 

Filiala a anunțat alăturarea unui alt primar liberal FOTO Facebook / PSD Iași
Filiala a anunțat alăturarea unui alt primar liberal FOTO Facebook / PSD Iași

„Primarul Costel Hugianu şi cei 8 consilieri locali ai comunei Stolniceni-Prăjescu se alătură social-democraţilor şi vor candida din partea PSD la alegerile locale. Aceştia au regăsit în echipa social-democrată condusă de prefectul Bogdan Cojocaru mediul constructiv de continuare a proiectelor şi investiţiilor pentru comunitate într-o manieră onestă, echilibrată şi competentă”, a transmis PSD Iaşi într-o postare pe Facebook.

Potrivit News, până acum, 6 primari şi un viceprimar PNL, 1 primar USR, 1 primar PMP şi peste 50 de consilieri locali s-au alăturat echipei social-democrate de la Iaşi.

„Mă bucur că echipa noastră se consolidează din ce în ce mai mult la nivelul comunităţilor locale. La Stolniceni-Prăjescu nu a mai fost acelaşi ritm de dezvoltare ca în mandatul social-democrat de la Consiliul Judeţean atunci când a fost pusă la punct infrastructura rutieră şi au fost atrase sume guvernamentale considerabile pentru investiţii în utilităţi, reabilitarea şi modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, construirea de terenuri de sport. Am încredere că alături de toţi primarii social-democraţi şi colegii noştri din întreaga organizaţie formăm deja o echipă pregătită din toate punctele de vedere să câştige Consiliul Judeţean, cât mai multe primării în judeţ şi cât mai mulţi consilieri locali”, a declarat Bogdan Cojocaru, preşedintele PSD Iaşi, potrivit sursei citate.

Scandal PSD-PNL 

Între filiale PSD și PNL din Iași a izbucnit un scandal, după ce liberalii au cerut demisia prefectului social-democrat. Social-democrații au reacționat, duminică, în apărarea actualului prefect Bogdan Cojocaru, preşedintele organizatiei judetene, acuzându-i pe liberali de "ipocrizie politică".

PNL a cerut demisia social-democratului din funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, după candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite