Președintele PNL Galați anunță că 500 de membri ai organizaţiei judeţene PMP trec la liberali

0
Publicat:

George Stângă, președintele PNL Galați, a anunțat că aproximativ 500 de membri PMP, inclusiv liderul interimar și secretarul general al popularilor, trec în tabăra liberală.

George Stânga FOTO Facebook George Stanga jpg

„Liderii organizaţiilor judeţene Galaţi ai PNL şi PMP au decis să meargă sub aceeaşi umbrelă în cele 4 rânduri de alegeri care vor avea loc pe parcursul anului 2024. Liderii PMP, Cristina Costandachi, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, alături de secretarul general Petrică Banciog, de vicepresedinţii Radu Pitu şi Ioniţă Oprea şi toţi membrii BPJ ai PMP au semnat adeziunile la PNL Galaţi”, conform unui comunicat al PNL Galaţi.

Conform sursei citate, aproximativ 500 de membri ai Partidului Mişcarea Populară vin în echipa liberală pentru a întări rândurile în campania electorală care se apropie.

„Vocea noastră începe să se facă tot mai mult auzită în rândul gălăţenilor. Faptul că ne pasă de oameni, că le ascultăm nevoile şi că ne dorim să le rezolvăm problemele sunt doar câteva dintre dovezile de respect pe care îl purtăm concetăţenilor noştri. Aceeaşi voce a fost ascultată şi de noii colegi de la PMP care s-au regăsit în mesajele noastre şi care au ales să vină în echipa PNL Galaţi pentru a consolida forţa noastră de a lupta pentru schimbare. Pe mulţi dintre ei îi cunosc deja şi ne leagă o prietenie solidă care va ajuta cu atât mai mult la reuşita noastră împreună. Le urez bun venit şi îmi iau angajamentul să le fiu coleg şi coechipier, înainte de a le fi preşedinte.”, a afirmat George Stângă, potrivit unui comunicat de presă al PNL Galați.

Motivul trecerii

Venim în echipa PNL Galaţi pentru că ne dorim continuitate. Au venit alături de mine peste 500 de membri ai PMP la nivel judeţean, întrucât considerăm că aici, la PNL, putem să continuăm promovarea politicilor pro-europene, bazate liberalism economic şi împreună putem să construim o echipă puternică. Suntem pregătiţi de o campanie electorală care va presupune mult efort, multă muncă, însă ne bazăm pe experienţa noastră şi a colegilor liberali pentru că ne dorim cu toţii să schimbăm o conducere care persistă de peste 30 de ani la Galaţi. Rămân un om al faptelor, nu al vorbelor. Aşadar, astăzi, ne-am ales echipa alături de care vom construi şi ne vom onora angajamentele în faţa gălăţenilor”, a declarat Cristina Costandanchi, preşedinte interimar organizaţia judeţeană PMP Galaţi.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite