Benea i-a propus Gabrielei Firea să deschidă lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare. Ce ofertă politică a mai primit fostul primar al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea a primit propunerea de a deschide lista PSD pentru parlamentare din judeţul, Bacău, propunerea venind de la europarlamentarul Dragoş Benea, liderul fialialei, au precizat.

„Aş fi onorat, în calitate de preşedinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizaţiei judeţene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale şi am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosinţă, cu atât mai mult cu cât în judeţul Bacău, caz singular între judeţele din ţară, PSD a fost – cu adevărat – singur împotriva tuturor”, a scris Benea pe Facebook.

Gabriela Firea va fi „locul 1 la Senat, pe Bucureşti”, a anunţat luni liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu. El spune că şi Viorica Dăncilă ar trebui să figureze pe lista de candidaţi ai partidului la alegerile parlamentare, însă decizia va aparţine organizaţiei Teleorman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite