Reacţia Gabrielei Firea, după ce ar fi fost găsite voturi ale PSD şi ALDE, de la Sectorul 1, în saci cu rechizite: „La manipulat şi furat sunt olimpici!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO Adevărul
Gabriela Firea FOTO Adevărul

Informaţii cum că s-ar fi găsit voturi ale PSD şi ALDE, de la Sectorul 1, în saci cu rechizite, au fost preluate în spaţiul public, după ce au fost transmise de postul de televiziune Antena 3. Gabriela Firea i-a acuzat pe câştigătorii alegerilor, pe pagina ei de Facebook, de fraudă electorală.

Gabriela Firea a reacţionat, pe Facebook, după ce a apărut, în mass-media, informaţia că voturi ale PSD şi ALDE au fost găsite în saci cu rechizite. Voturile ar fi fost găsite de o femeie de serviciu, iar poliţia ar face cercetări. Firea a distribuit textul alături de un stop-cadru Antena 3. 

„Altfel, totul a fost legal, transparent şi corect.. doar nişte saci cu voturi dosiţi, câteva sute de procese verbale modificate cu carioca, niscaiva tablete defecte câte 2-3 ore... o nimica toată! Un flecuşteţ! Gata, la muncă! Să-i vedem şi la treabă! La manipulat şi furat sunt olimpici! #ApaCalda #CineAMontatCamere“, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite