Armand, noi explicaţii privind scandalul numărării voturilor la S1: „Tudorache e gata să dea foc democraţiei”. PSD cere anularea alegerilor în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Clotilde Armand. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Clotilde Armand, câştigătoarea alegerilor pentru Primăria Sectorului 1, a declarat că USR-PLUS a respectat legea şi nu a făcut nimic ilegal, aşa cum ar fi sugerat PSD, prin promovarea unor imagini în care e sugerat faptul că reprezentanţii Alianţei ar fi umblat la voturile din mai multe secţii de votare.

„Primarul PSD nu acceptă înfrângerea. E disperat. E gata să dea foc democraţiei. Preşedintele BES a decis să fie numărate semnăturile votanţilor de pe liste ca să vadă dacă numărul lor corespunde numărului celor din procesule verbale. Ne-a cerut să mergem cu el ca să vedem că procesul e transparent”, a declarat Clotilde Armand la Digi24. 

Candidata sprijinită de USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1  subliniat că niciun membru USR-PLUS nu a pus mâna pe sacii cu voturi, aşa cum s-a sugerat de PSD şi la Antena 3.  „Cel care caută şi pune mâna pe sac e personal tehnic BES. Era pus să caute un anumit sac. Era un anume Dan, şoferul primarului (n.r. - primarului Sectorului 1). De asemenea se vede un reprezentant al PPU-SL. Niciun reprezentant USR-PLUS nu a pus mâna pe saci. Nu am avut acces. Nouă ni s-a spus că camera de filmare din încăpere nu funcţionează. Vrem să vedem cum au ajuns imaginile la Antena 3”, a completat Armand. 

Candidata care s-a clasat pe primul loc a precizat că nu este de acord cu renumărarea: „Nu putem fi acuzaţi că am scos saci cu buletine de vot şi că refuzăm renumărarea.Nu este nicio şansă conform legii. E o tentativă disperată a primarului actual. Acest om trebuie să fie anchetat, să nu mai poată acţiona”.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite