Ariel Chiş s-a retras din lista USR pentru Capitală: Ultimul lucru pe care mi l-am dorit a fost să aduc prejudiciu de imagine USR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ariel Chiş FOTO Facebook
Ariel Chiş FOTO Facebook

Ariel Chiş a anunţat vineri că s-a retras din lista de candidaţi ai USR pentru Consiliul General al Capitalei, precizând că nu vrea să aducă prejudicii de imagine partidului. Zilele trecute, după ce USR şi-a anunţat lista de candidaţi, presa a scris că acesta a fost o perioadă membru PSD. Ieri, pe reţelele sociale a apărut un clip intern din timpul campaniei „Fără Penali”, în care acesta face remarci haioase vizavi de numele său.

„După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viaţă, zi de zi, noapte de noapte”, a declarat Ariel Chiş vineri pe Facebook.

Acesta a adăugat apoi că va rămâne alături de USR şi le-a mulţumit colegilor care l-au votat pe lista partidului.

„În încheiere, vreau să le mulţumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obţinut locul 2. Vreau să mulţumesc şi zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linşat mediatic şi m-au încurajat să rămân puternic şi să nu pun la suflet”, a mai afirmat acesta.

Vineri dimineaţă a circulat pe reţelele sociale un videoclip ironic, realizat de Ariel Chiş pentru colegii săi de partid de pe vremea campaniei „Fără Penali. Membri ai partidului au afirmat şi ei că filmuleţul este mai vechi şi că a fost distribuit pe un grup intern al USR pentru amuzamentul colegilor.

Cu o cutie de detergent în mână, candidatul USR începe să cânte: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel/ Ariel, Ariel/ Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă”.

Cel mai USR-ist dintre USR-işti, după cum se autointitulează Chiş, care în urmă cu câţiva ani era membru PSD, a continuat: „Chiş, piş, lapte, griş, drăguţ ca un caniş”

La începutul săptămânii, USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul General al Capitalei: Ana Ciceală, Ariel Chiş, Manuela Mureşan, Elena Tudose, Gabriel Rău, Cosmin Smighelschi, Andrei Rigu, Luminiţa Şerban, Valentin Necula, Dan Milea, Roxana Cantea, Ştefania Petre, Ştefan Stofor, Mihnea Dobre şi Alexandru Surcel.

Oameni „noi“ în politică. USR a desemnat doi foşti membri PSD în lista candidaţilor pentru Consiliul General

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite