Antonescu îi răspunde lui Lăzăroiu: nicio comedie ca Lăzăroiu nu ne poate opri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu a ţinut să le dea replica celor din ARD, care susţineau că Victor Ponta nu va mai fi premier, iar el nu are nicio şansă să ajungă preşedinte. Liderul PNL susţine că încercările ARD de a sparge USL-ul vor fi sortite eşecului, iar asta se va vedea după alegerile din 9 decembrie.

"Şi noi USL, construcţie politică grea, greu construită, apărată şi avem şi noi secretele noastre. Nu le ştie Mihai Răzvan Ungureanu, nu le ştie Traian Ungureanu, nici măcar cel care mai ştie ceva, dl Traian Băsescu. Secretele noastre sunt în principal două: legătura cu oamenii realii, cu oamenii în suferinţă. (...), şi al doilea cel mai important pe care vă rog să îl apăraţi şi după ce vom câştiga alegerile, unitatea şi încrederea (...) Ţara are nevoie de unitate, la 9 decembrie să îi dăm o majoritate mai puternică decât oricând, să îi dăm un prim - ministru mai puternic ca oricând, nu mai îi spun numele pentru că îl ştie toată lumea. Niciun zvon, nicio diversiune, nicio comedie ca Lăzăroiu nu ne poate opri. USL la guvernare, Victor Ponta prim - ministru", a menţionat liderul PNL la evenimentul de lansare al candidaţilor USL din Cluj.

Reacţia lui Crin Antonescu vine după ce Sebastian Lăzăroiu a declarat că cei doi lideri ai USL nu vor deţine funcţiile de premier, respectiv cea de preşedinte al României.  "Cariera lui (n.r. Crin Antonescu) s-a încheiat, sincer să fiu nu ştiu ce va face, pentru că el nici nu practică o meserie din care să fi câştigat bani, măcar Ponta e avocat, se poate întoarce acolo. Cu Antonescu e mai greu, el a trăit mult din politică şi când va ieşi din politică şi va ieşi repede, adică în curând, nu ştiu ce va face", a declarat consilierul președintelui Traian Băsescu.

Liderul PNL a ţinut însă să dea asigurări că USL este o construcţie care va rezista şi după alegerile din 9 decembrie. „Vreau să spun în legătură cu minciunile lor, e tot ce le-a mai rămas (...) niciunul dintre noi, din cei şapte milioane patru sute de mii, niciunul dintre noi dintre conducătorii şi membrii USL nu avem alt gând decât România în Europa, nu avem alt gând decât România occidentală, nu avem alt gând şi alt proiect decât România partener adevărat cu Statele Unite, România membru al NATO, membru al UE. Dar ce ne deosebeşte de alţii este că noi vrem să dăm conţinut cu adevărat acestui lucru, că vrem atunci când spunem România puternică vrem să înfăptuim cât se poate de mult din ceea ce este mai mult decât un program de guvernare. România puternică este un proiect naţional românesc, după zeci de ani", a mai declarat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite