Andrei Caramitru, după ce o jurnalista Sidonia Bogdan, pe care a jignit-o, a anunţat că renunţă la Facebook: „Mă declar mulţumit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramitru şi Dan Barna FOTO Facebook Caramitru
Andrei Caramitru şi Dan Barna FOTO Facebook Caramitru

După ce în urmă cu câteva zile Andrei Caramitru (USR) insulta mai mulţi jurnalişti numindu-i „cretini”, sclavi” sau „jeguri umane”, acesta a revenit azi şi a declarat că afirmaţia jurnalistei Sidonia Bogdan, care nota că îşi va reduce prezenţa în mediul online, reprezintă „takedown perfect”. Aceasta a precizat apoi că este pentru prima oară când în 15 ani de presă se simte hărţuită şi agresată şi a anunţat că îl va da în judecată pe Caramitru

„Dna «jurnalistă» SB, cu care am avut o «mică» contră săptămâna asta, ne spune ieri seară aşa: «o sa-mi reduc consistent activitatea in mediul virtual, pentru ca efectele negative au devenit mult mai mari decât cele pozitive».

Takedown perfect. Ma declar mulţumit. Spaţiul public e mai curat acum. Mai putine manipulări şi atacuri mincinoase la persoane”, a scris Andrei Caramitru joi pe Facebook.

Fostul consilier al lui Dan Barna s-a referit la jurnalista Sidonia Bogdan, care i-a răspuns apoi într-un mesaj pe Facebook unde subliniază că prin afirmaţiile sale, Caramitru divide USR într-un moment în care partidul ar trebui să fie unit.

„Profil de agresor toxic care are impresia că invinge prin bullying. Ce e grav nu e că mă atacă pe mine hărţuitor, agresorii au un psihic slab şi nu îşi pot controla emoţiile, ci divide USR într-un moment când ar fi trebuit să fie uniţi. Cine câştigă? Întotdeauna competitorul politic. Cam ăsta e şi rolul lui, şarpe în sânul unui partid tânar ca să divida şi să stârnească certuri interne în campanie prezidenţială. Păcat”, a notat jurnalista.

Aceasta a revenit apoi cu un alt mesaj şi a precizat că îl va acţiona în judecată pe Caramitru.

„Îl voi acţiona în judecată pe Andrei Caramitru. Este prima dată, în cei 15 ani de presă liberă, în care mă simt hărţuită şi agresată. Orice atac din acest moment la adresa mea din partea lui va fi lămurit în sala de judecată”, a scris apoi Sidonia Bogdan.

Andrei Caramitru a publicat luni dimineaţă un text în care a jignit mai mulţi jurnalişti, în urma criticării sale publice de unii reporteri. Printre cuvintele folosite au fost „sclavi“ sau „cretini“, ceea ce a amintit mai degrabă de discursurile agresive ale unor aleşi precum „Deputatul mitralieră“, adică social-democratul Cătălin Rădulescu. Prima reacţie din USR de delimitare de declaraţiile lui Caramitru au venit din partea Florinei Presadă, senator care a luat atitudine în lipsa vreunei reacţii a celor din conducerea formaţiunii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite