Andrei Caramitru acuză „strategia mafiei” care îl vrea pe Iohannis preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramitru, foto Arhivă
Andrei Caramitru, foto Arhivă

Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, iar în prezent membru în comisia USR-PLUS care elaborează programul de guvernare al alianţei, afirmă, într-o postare pe Facebook, că există o ”strategie a mafiei” care are ca obiectiv câştigarea alegerilor de către actualul preşedinte Klaus Iohannis.

El susţine că strategia îi include pe ”candidaţii aşa-zis independenţi” Mircea Diaconu şi Alexandru Cumpănaşu, ”securişti cu acte, oameni de paie”, pe Theodor Paleologu, pe care îl numeşte ”un egocentric trist” şi ”acoperiţii” din presă.

”Strategia mafiei e atât de simplu de înţeles. Vor să continue furtul şi distrugerea. Ei ştiu ca 80 şi ceva la suta din oameni nu mai suportă PSD-ul şi vor ca lucrurile sa se schimbe. Şi atunci ce fac? Inventează nişte candidaţi aşa zis independenţi: Diaconu şi Cumpănaşu. Securisti cu acte, oameni de paie. Dar independenti cică! Nu de la PSD. Nu nu! Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între in cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reala, dau ordin pe unitate la toţi “acoperiţii” din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, afirmă Caramitru, care susţine că autorii acestei strategii speră că în acest mod vor fi prostiţi 20-25%.

El spune că obiectivul strategiei este acela ca alegerile din noiembrie să fi câştigate de actualul preşedinte, care promite “linişte”.

”Toată lumea lor e fericită cu el. O mizerie fără margini. Dar nu o sa le iasă schema. Nu se poate”, conchide Andrei Caramitru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite