“Alo, sunt Vanghelie. Vrei un copac în Pădurea Îndrăgostiţilor?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce premierul Emil Boc şi-a făcut publică adresa personală de e-mail, social-democratul Marian Vanghelie a anunţat numărul de telefon la care poate fi găsit de cei care doresc să aibă un copac în Pădurea Îndrăgostiţilor. Prezent la o acţiune de plantere de copaci, edilul Sectorului 5 le-a mai spus ziariştilor că răspunde personal la sms-uri şi la mesajele pe care le primeşte pe contul său de Facebook. Social-democratul a

"Sunt fata în roşu, care am fost cu dumneavoastră acolo"

Întrebat de o jurnalistă cum poate o pereche de tineri să aibă un copac în Pădurea Îndrăgostiţilor din Parcul Izvor, Vanghelie a indicat numărul său de telefon, îndemnând-o pe aceasta să-l sune să ceară detalii.
"Dacă vreţi ca dumneavoastră să aveţi un copac aici, mă sunaţi la 0724500300 şi vă spun exact ce aveţi de făcut", a spus zâmbind Marian Vanghelie. Primarul Sectorului 5 a făcut aceste afirmaţii la o acţiune de plantare de copaci în Parcul Izvor,la care a venit îmbrăcat în costum, convins că presa va remarca ţinuta sa, ca şi lipsa sa de condiţie fizică.
"Le răspund tuturor. Daţi-mi un sms să vedeţi dacă răspund. De multe ori sun. Sunt diverse persoane şi răspund. Nu poate în momentul ăla sau peste o zi sau două zile, păstrez... sau sun. Nu dau sms. Sun. Nu răspund (la sms - n.r.), dar te sun dacă-mi dai un sms şi spui: «eu sunt fata în roşu, care am fost cu dumneavoastră acolo şi vreau să vă întreb ceva» şi îţi dau un telefon", a conchis Marian Vanghelie.

"Se simte dacă nu răspund eu"

La solicitarea de a-şi face publică şi adresa de e-mail, el a afirmat că pe Internet, comunică prin intermediul reţelei de socializare Facebook unde are cont. "Pe Facebook mă găsiţi dacă vreţi. Pe Facebook îmi spuneţi ce vreţi şi ... comunicăm. Primesc mesaje. Uitaţi-vă acolo şi o să vedeţi. Le şi răspund. Nu zilnic, ca să fiu corect, ci o dată pe săptămână, că nu am timp. Acum sunt mai multe formule... poţi să pui un tânăr-doi să răspundă, dar nu poate să răspundă cu formatul meu. Am felul meu. Se simte dacă nu sunt eu", a mai spus Vanghelie.

Întrebat dacă şi-ar fi dorit, când era mic, să fie jurnalist, el a răspuns că a visat să fie aviator: "Nu mi-am dorit să fiu nici jurnalist, nici politician, dar în viaţă nu-ţi iese ceea ce-ţi doreşti, ci ce ţi se întâmplă. Aviator - asta mi-am dorit când eram copil. Unii îşi doresc fotbalist, aviator... fiecare îşi doreşte câte ceva. Viaţa face să nu ţi se întâmple ceea ce-ţi doreşti. Dar nu-mi pare rău de ceea ce mi s-a întâmplat, pentru că voi avea timp să mă ocup de foarte multe personalităţi marcante din viaţa politică", a spus liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite