Alina Gorghiu l-a invitat pe Dacian Cioloş să se înscrie în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a lansat o invitaţie premierului Dacian Cioloş de a se înscrie în PNL, precizând că decizia îi aparţine.

Întrebată dacă l- ainvitat pe premierul Dacian Cioloş să se înscrie în PNL, Alina Gorghiu a răspuns: „Categoric da. E o opţiune care îi aparţine. Bănuiesc că e prematur să formuleze un răspuns, dar sunt absolut convinsă că toamna se decantează mult mai bine ideile, nu are timp acum să cugete la o eventuală carieră politică alături de PNL, dar la sfârşit, când tragi linia mandatului de prim-ministru, sunt convinsă că poţi să analizezi serios, pragmatic, toate opţiunile pe care le ai la îndemână”, a spus Gorghiu, la Pro TV.

Alina Gorghiu a mai arătat că nu este exclus ca mai mulţi membri ai actualului Cabinet Cioloş să facă parte şi ditnr-un viitor Executiv liberal. „Nu vă ascund faptul că de nenumărate ori am anunţat că e uşa deschisă celor din Cabinetul Cioloş care performează. E nevoie de oameni care demonstrează valoare în funcţia publică. E nevoie de aceşti oameni în PNL”, a mai spus Gorghiu.

Premierul Dacian Cioloş a spus, în mai multe rânduri, că nu intenţionează să se înscrie într-un partid politic şi nici să candideze la alegerile parlamentare din 2016.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite