Adrian Zuckerman: Fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România. Văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Zuckerman FOTO Mediafax
Adrian Zuckerman FOTO Mediafax

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat, marţi, la Iaşi, că fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România, precizând că statul român trebuie să aibă curajul să demareze proiecte importante.

„Fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România. România are un potenţial enorm şi văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă. România trebuie să aibă curaj. Dacă vă gândiţi la un proiect, trebuie să aveţi curaj să-l faceţi. Noi o să vă ajutăm, dar nu putem gândi ce e mai bine de făcut pentru Iaşi sau pentru Bucureşti“, a afirmat, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Diplomatul american a lăudat colaborarea pe care Ambasada SUA o are cu Guvernul Orban.

„S-a lucrat foarte mult la dezvoltarea statului de drept, neglijat în trecut. Fără stat de drept nu se poate face nimic", a afirmat ambasadorul Adrian Zuckerman, care a mai spus că investitorii străini trebuie să fie asiguraţi în privinţa funcţionării statului de drept în România.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite