Adrian Năstase, ironii care-i vizează pe românii din diaspora: Mă uit cum se fac registrele pentru votul din străinătate. Au dispărut indienii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a avut declaraţii ironice, în cadrul unui interviu acordat Antena 3, la adresa românilor din diaspora. Cei care au făcut diferenţa la alegerile prezidenţiale din 2014 sau 2009  Fostul lider al PSD s-a declarat mirat de faptul că aceştia nu au mai apărut pe listele pentru alegerile parlamentare din toamnă.

„Avem foarte mulţi generali şi prea puţini indieni la Uniunea Salvaţi Bucureştiul. Iată şi acest exemplu de a număra indienii. Când ai nevoie de ei, s-ar putea să nu îi găseşti. Mă uit cum se fac registrele pentru votul din străinătate. Acolo apar foarte puţini indieni. Au dispărut“, a declarat  Năstase la Antena 3. citat de stiripesurse.ro

Fostul premier se vede în viitorul apropiat în preajma celor care conduc PSD sau chiar să fie consilierul unui premier provenit din rândul social-democraţilor. 

„Politică fac tot timpul. E un virus de care scap foarte greu. Voi lansa în curând o nouă formulă de blog. Scriu, gândesc, fac observaţii despre politică. Politică activ mă împiedică să fiu membru al PSD. Nu am o dificultate în a fi sau a nu fi membru de partid. Eu am creat PSD-ul. Condamnarea lui Liviu Dragnea a făcut parte dintr-un joc politic aşa cum condamnarea mea pentru afişe electorale a fost un început. Aş putea fi consilierul unui preşedinte de partid sau al unui premier. Eu nu mai vreau însă să fac o greşeală. Cea mai mare greşeală e să faci a doua oară aceeaşi greşeală“, a mai spus Năstase la Antena 3.

Fostul lider de la Palatul Victoria a criticat PSD pentru faptul că nu vrea să înainteze în mod oficial propunerea lor de prim-ministru, ceea ce în viziunea lui Năstase e un semn de slăbiciune. „Nu e normal că PSD nu vrea să îşi anunţe viitorul premier. Lumea vrea să ştie ce votează. Este clar. În marea majoritate a ţărilor se anunţă numele premierului. Ar fi o slăbiciune să nu existe un candidat. Iohannis vrea o situaţie de blocaj ca să aibe posibilitatea să decidă acceptarea unei formule de dreapta sau una de mare coaliţie ca el să sugereze un premier tehnocrat“, a adăugat fostul preşedinte al PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite