Un egiptean şi-a legat fiul de un stâlp şi l-a uns cu miere pentru a atrage albinele, ca pedeapsă pentru că a furat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Salvaţi Copiii România
FOTO: Salvaţi Copiii România

Un tată şi-a legat cu o sfoară fiul de doar 7 ani de un stâlp şi l-a uns cu miere pentru a atrage albinele, în semn de pedeapsă. Bărbatul a vrut, prin aceste chinuri cumplite, să-i dea o lecţie copilului pentru că cel mic a furat. Incidentul şocant a avut loc în data de 25 mai, în regiunea Qalyubia, Egipt. Tatăl a fost arestat de autorităţi, iar ancheta este în desfăşurare.

Într-o fotografie făcută de mamă, băiatul stă întins pe podea cu mâinile legate de un stâlp de lemn, în timp ce insectele păreau să roiască în jurul lui. Copilul avea deja mai multe pete pe piele, semn că a fost înţepat de albine în repetate rânduri, conform Daily Mail.

Bărbatul a fost arestat a fost arestat după ce un echipaj de poliţie a fost chemat la faţa locului. Mama copilului a solicitat ajutor unei asociaţii pentru salvarea minorilor.

Procurorii din Qalyubia au fost contactaţi după cererea de ajutor a femeii şi au deschis o anchetă. Mama, care se află acum într-un alt sat, a susţinut că bărbatul ar fi bătut-o în repetate rânduri şi căuta constant noi modalităţi de a-i tortura copilul, inclusiv lăsându-l fără hrană pentru perioade foarte lungi de timp.

baiat maltratat
baiat maltratat
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite