Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator dintr-un bar londonez

Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator dintr-un bar londonez

Cadavrul lui Roy a fost găsit într-un congelator. Foto: Poliţia Metropolitană

Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator din subsolul unui bar din Londra. Investigatorii britanici se confruntă cu un caz extrem de ciudat şi au cerut ajutorul persoanelor care îl cunoşteau pe bărbat pentru a elucida cazul.

Cadavrul lui Roy Bigg a fost găsit în octombrie 2021, într-un congelator din subsolul unui bar din Londra. Potrivit Politiţiei Metropolitane, citată de BBC, cadavrul a fost găsit de către constructori care lucrau la renovarea spaţiului. 
 
Cadavrul a fost identificat acum, în baza fişierelor dentare. 
 
Bigg a fost dat dispărut în anul 2012. „Vrem să vorbim cu oamenii care l-au cunoscut şi sperăm că aceştia ne vor ajuta să stabilim ce stil de viaţă avea, obiceiurile lui şi, mai ales, când a fost văzut ultima dată. Dacă l-aţi cunoscut pe Roy, vă rugăm să ne contactaţi. Orice informaţie poate avea o semnificaţie reală în anchetă”, a comunicat inspector Kelly Allen. De asemenea, inspectorul de la Poliţia Metropolitană a mai afirmat că anchetatorii presupun că trupul bărbatului, care avea 67 de ani la momentul dispariţiei, a stat în congelator „câţiva ani”. 
 
Controlul post-mortem nu a putut stabili o cauză a decesului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările