Gestul extrem al unei femei pentru a-şi testa credinţa în Dumnezeu după ce a aşteptat zadarnic să i se dea un semn

Gestul extrem al unei femei pentru a-şi testa credinţa în Dumnezeu după ce a aşteptat zadarnic să i se dea un semn

FOTO Wkimedia commons/Msmith8126

O femeie din statul american Pennsylvania a provocat o coliziune cu o maşină care venea din sens opus pentru a-şi testa credinţa în Dumnezeu şi a se convinge că divinitatea are griă să nu i se întâmple nimic, relatează Daily Mail.

Pe 7 ianuarie, Nadejda Reilly, în vârstă de 31 de ani, a condus câteva ore pe o şosea din apropiere de Weatherly, Pennsylvania, aşteptând ca Dumnezeu să-i dea un semn. Cum acesta nu a venit, femeia a decis să-l obţină printr-un test.  
 
Atunci când a decis să conducă pe contrasens pentru a provoca o coliziune femeia a vrut să se convingă că Dumnezeu va avea grijă de ea.
 
Poliţiştilor ajunşi la faţa locului le-a spus că nu are remuşcări pentru ce a făcut, întrucât Dumnezeu va avea grijă de ei. Doi oameni aflaţi în cealaltă maşină au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.
 
Reilly a spus poliţiei că ea n-a păţit nimic pentru că Dumnezeu a avut grijă de ea.
 
Femeia a fost acuzată între altele de agresiune în formă agravată. Femeia a renunţat la eliberarea pe cauţiune pentru care avea de plătit 50.000 de dolari.
.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: