Japonezii au lansat serviciul prin care poţi închiria un „partener de somn”

Japonezii au lansat serviciul prin care poţi închiria un „partener de somn”

FOTO Daily Mail

O companie japoneză a lansat un serviciu pentru femeile singure, prin intermediul căruia doamnele şi domnişoarele suferinde îşi pot angaja un bărbat care să le îmbrăţişeze peste noapte.

Firma, numită Soineya, „expediază‟ de urgenţă câte un partener atractiv la reşedinţa clientelor după ce acestea îşi aleg favoritul dintr-o listă în care sunt înscrişi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. 

Pentru un somn rapid de două ore, femeile singure trebuie să scoată din buzunare 153 de euro, în timp ce patru ore de odihnă lângă un bărbat arătos costă 306 euro. Preţul unei nopţi întregi se ridică la 766 de euro, timp în care bărbatul, la cererea clientei, poate face curăţenie, poate ieşi împreună cu clienta la restaurant sau poate pregăti acasă o cină pentru doi. 

„Armăsarii‟ nu au voie însă să ofere decât îmbrăţişări şi vorbe frumoase, orice interacţiune intimă fiind interzisă de companie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările