Şarpele o muşcă pe Orit şi tot el moare otrăvit VIDEO

Şarpele o muşcă pe Orit şi tot el moare otrăvit VIDEO

Modelul israelian Orit Fox a fost muşcată de sân de un şarpe, care a murit din cauza otrăvirii cu silicon FOTO captură video

Şerpii au ajuns să se simtă ameninţaţi de femeile cu silicoane. Cel puţin asta ne-a demonstrat un incident în care un şarpe a murit otrăvit după ce a muşcat-o de sân pe modelul isralelian Orit Fox, în vârstă de 36 de ani.

Blonda, îmbrăcată sumar şi renumită pentru generoasele implanturi mamare, a fost filmată în timp ce se juca cu un şarpe constrictor de mari dimensiuni, încurajată de câtiva bărbaţi, pentru care imaginea era una „sexy“.
 
Lucrurile au luat o întorsătură nefastă în momentul în care femeia a început în mod ciudat să lingă şarpele, atunci când acesta i s-a apropiat de gură. Gestul a reuşit să enerveze animalul, care a devenit agresiv şi a apucat-o de sân, stârnind strigătul de disperare al modelului. (minutul 2:32)

Unul dintre bărbaţi a sărit în ajutorul femeii, încercând preţ de câteva secunde să desprindă reptila încleştată în zona sfârcului. Domnişoarei Fox i-a fost administrată o injecţie antitetanos, însă şarpe a murit la câteva zile, fiind otrăvit cu silicon.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările