Young Boys, următoarea adversară a lui CFR Cluj din Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO digisport.ro
FOTO digisport.ro

CFR Cluj a trecut de Lincoln Red Imps, 2-1, 2-0, în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Campioana României va evolua în faza următoare cu Young Boys, scrie gsp.ro. Elveţienii tocmai i-au eliminat din UCL pe slovacii de la Slovan Bratislava, 3-2 la general.

Prima manşă cu Young Boys din turul 3 preliminar va avea loc în Gruia şi se va disputa pe 3/4 august, returul fiind programat pe 10 august, la Berna. 

Pentru Şumudică urmează primul test cu adevărat dificil în cupele europene pe banca CFR-ului. O va înfrunta pe Young Boys Berna, campioana ultimelor 4 sezoane din Elveţia. 

   Young Boys are un lot evaluat de Transfermarkt la 61,8 milioane de euro, de două ori mai valoros pe hârtie decât cel al campioanei României. Fotbalistul #1 din punctul de vedere al cotei de piaţă este atacantul Jean-Pierre Nsame (7m), accidentat însă în prezent. 

    De asemenea, la Young Boys au mai venit liberi de contract în această vară Wilfried Kanga (23 de ani, atacant) de la Kayserispor, fosta echipă a lui Şumudică, şi Alexandre Jankewitz (19, mijlocaş central), de la Southampton B. În rest, nicio despărţire notabilă.

   Clubul din Berna evoluează pe „Stade de Suisse Wankdorf”, o arenă construită în 2005, cu o capacitate de 31.783 de locuri.

   CFR s-a întâlnit în sezonul trecut de Europa League cu Young Boys. „Feroviarii” au obţinut doar 1 punct din confruntările cu elveţienii, 1-1 în România, 1-2 la Berna. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite