Viitorul sună bine: „Virusul şi-a pierdut mult din putere!“. Un medic italian oferă explicaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnaldo Caruso e optimist că noul coronavirus nu mai poate cauza la fel de multe decese, lca atunci când a lovit Europa, în martie
Arnaldo Caruso e optimist că noul coronavirus nu mai poate cauza la fel de multe decese, lca atunci când a lovit Europa, în martie

Există argumente clare, care ţin de domeniul medical, pentru că în mai toată Europa restricţiile au fost deja ridicate, în mare parte.

România dă semne că aşteaptă, în continuare, „apocalipsa“, pe când în restul Europei viaţa a revenit deja la normalitate, în mare parte, după etape succesive de relaxare.

Spre exemplu, de la 11 mai, Franţa a redeschis şcolile, ceea ce la noi a fost de neconceput! Iar în Germania se joacă deja fotbal, în timp ce în Ungaria vor fi organizate meciuri cu suporteri în tribune. Din nou, vorbim despre idei care la noi, în continuare, provoacă panică, în rândul celor care iau deciziile. 

Ceea ce surprinde şi mai mult e că ţări, precum Italia şi Spania, mult mai afectate de noul coronavirus, comparativ cu România, se află deja în etape mai avansate ale relaxărilor! Şi nu pentru că oamenii cu puterea de decizie ar fi nişte inconştienţi, ci pentru că aceştia au primit undă verde din partea specialiştilor în domeniul medical.

Arnaldo Caruso, un cunoscut virusulog din Italia, a explicat pentru „Marca“ faptul că pandemia a ajuns să fie ţinută, cât de cât, sub control, pentru noul coronavirus şi-a pierdut din putere. Declaraţiile italianului au fost preluate şi de Digi Sport.

Ce a spus Arnaldo Caruso?

*Virusul şi-a pierdut foarte mult din putere. Chiar dacă apar în continuare cazuri noi, acestea nu sunt grave. Putem să spunem că acest coronavirus nu mai are puterea distructivă de la începutul pandemiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite