VIDEO Neşansă rar întâlnită! Ce ghinion a avut Simona Halep într-un moment crucial al meciului cu Kiki Bertens

VIDEO Neşansă rar întâlnită! Ce ghinion a avut Simona Halep într-un moment crucial al meciului cu Kiki Bertens

Simona Halep

Simona Halep a fost învinsă în finala turneului de la Madrid, după un meci în care a fost lovită şi de un ghinion teribil.

Ştiri pe aceeaşi temă

În setul secund, la scorul de 4-3 pentru Bertens, după un schimb lung de mingi, olandeza a trimis o minge mult afară, dar a avut un noroc incredibil.

Mingea care era în aut clar a lovit-o pe Simona Halep, care se afla în alergare. Astfel, în loc ca scorul să devină 40-15 pentru româncă, pe serviciul lui Bertens, a fost egal, 30-30. Kiki şi-a adjudecat gameul şi aşa s-a ajuns la  6-4, 5-3. După alte două game-uri, Kiki a câştigat treofeul de la Madrid. 

“Mingea care m-a atins, mi-a fost greu să accept. Niciodată nu am trăit aşa ceva şi nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva. Pur şi simplu mingea a venit spre mine şi nu am avut timp să reacţionez în niciun fel.

Oricum, ieşea cinci metri afară, eu eram departe de teren. Nu înţeleg cum a dat smash-ul acela şi cum m-a atins mingea”, a spus Simona, într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: