VIDEO „Din toată inima pentru România“. Neagu, lider printre tricolore şi la fiesta, pe străzile din Kumamoto

VIDEO „Din toată inima pentru România“. Neagu, lider printre tricolore şi la fiesta, pe străzile din Kumamoto

Naţionala de handbal a României a sârbătorit victoria de vineri, contra Ungariei, pe refrenul trupei Voltaj, „Din toată inima, / pentru România“,  la fel cum o făcea şi în urmă cu 12 luni, după un alt succes mare, contra Norvegiei, la Campionatul European.

Cristina Neagu şi colegele sale au făcut spectacol nu doar pe parchetul sălii din Kumamoto, acolo unde au reuşit să egaleze şi să învingă Ungaria în ultimul minut de joc, 28-27, ci şi pe străzile oraşului.
 
Naţionala tricoloră a fost aşteptată la ieşirea din arena de competiţie, Yatsushiro General Gymnasium, de către un grup compact şi gălăgios de fani tricolori. Handbalistele au început să cânte din toată inima o melodie care făcea ravagii şi anul trecut în autocarul naţionalei României.
 
Trupa Voltaj le-a răspuns în 2018 handbalistelor, în concertele lor de final de an, trimiţându-le mesaje de încurajare alături de spectatorii prezenţi la show-urile lor. Invitat la vremea respectivă în studioul Sport.ro, Călin Goia le promitea handbalistelor o vizită pe Arena Naţională în cazul câştigării unei medalii. România a încheiat însă pe locul patru întrecerea din Franţa, după ce Cristina Neagu s-a accidentat grav la genunchi în duelul cu Ungaria.
 
Şi în 2019, băieţii trupei au stat cu inima aproape de naţionala de handbal a României, felicitându-le pe fete pentru succesul dramatic care le-a asigurat prezenţa în Grupele Principale. Două ore mai târziu, pe contul oficial al trupei Voltaj era distribuit şi clipul postat iniţial de Fedderaţia Română de Handbal, cu bucuria tricolorelor conduse de Tomas Ryde.
 
Am veni oriunde să cântăm cu mare drag pentru ele. Cred că merită nu să le cântăm doar noi, ci să vină un întreg stadion şi să le aplaude pentru performanţele lor.
Călin Goia, solistul trupei Voltaj
 
 
CITEŞTE ŞI:

 
 
 
 
 
 
 
 
Selecţionerul Ungariei a tunat după ce a fost învins de România în ultimul minut: „A fost o ruşine! E ceva personal“
 
 
 


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: