Urmează prăbuşirea? Anghel Iordănescu a vorbit, în premieră, despre un viitor întunecat pentru Steaua

Urmează prăbuşirea? Anghel Iordănescu a vorbit, în premieră, despre un viitor întunecat pentru Steaua

Anghel Iordănescu

Într-un moment în care toată lumea speculează în ceea ce priveşte decizia forului european în cazul formaţiei din Ghencea, „Generalul“ a vorbit la concret, iar declaraţiile sale sunt alarmante.

Ştiri pe aceeaşi temă

UEFA a anunţat, luni seară, că a deschis o anchetă în privinţa Stelei, iar roş-albaştrii vor afla până la 24 iunie, dacă vor putea participa în viitoarea ediţie a cupelor europene. 
 
Dacă Emeric Ienei a lăsat de înţeles că formaţia din Ghencea poate fi exclusă de forul european şi i-a îndemnat pe oficialii clubului să nu abandoneze echipa, Anghel Iordănescu a fost mai vehement.
 
Ce a spus?
 
„Era clar că Steaua nu va scăpa de judecata UEFA. N-avea cum să treacă neobservată pe plan intern şi extern. Cred că lucrurile sunt clare. E greu să comentez cuantumul pedepsei însă. Ar fi o grea lovitură pentru Steaua dacă ar fi pedepsită pe plan internaţional şi nu ar mai lua startul în Liga Campionilor. Ar fi o problemă uriaşă, mi-e greu să accept acest lucru. dar trebuie să se facă lumină“, şi-a început Iordănescu discursul la Dolce Sport.
 
„Generalul“ a indicat şi cel mai mare pericol, în cazul în care roş-albaştrii nu vor evolua în Europa: „Nu ştiu dacă Steaua va mai avea forţa financiară să continue la nivelul de până acum“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările