Un tânăr cu un drapel în culorile LGBT a intrat pe teren la intonarea imnurilor, înainte de meciul Germania - Ungaria  VIDEO

Un tânăr cu un drapel în culorile LGBT a intrat pe teren la intonarea imnurilor, înainte de meciul Germania - Ungaria  VIDEO

Un tânăr cu un drapel în culorile LGBT a intrat pe teren la intonarea imnurilor, înainte de meciul Germania - Ungaria  FOTO captură video

Un activist a coborât din tribune şi a intrat pe teren fluturând un drapel în culorile curcubeului, în timpul intonării imnului Ungariei, la Munchen, înainte de a fi oprit de forţele de ordine informează lequipe.fr.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul a venit prin spatele echipelor germane şi maghiare, a fugit prin faţa jucătorilor aliniaţi pentru a asculta imnurile şi s-a postat în faţa lor fluturând drapelul în culorile curcubeului. El a fost prins şi evacuat de pe teren. 

Acest moment nu a fost prezentat pe transmisiunea în direct a jocului.
 
Meciul Germania - Ungaria, din ultima etapă a Grupei F a Euro-2020, se desfăşoară într-un cadru tensionat, în urma refuzului UEFA de a permite iluminarea Allianz Arena în culorile curcubeului, simbolul mişcării LGBT. Germania a vrut să protesteze astfel faţă de o lege adoptată în Ungaria împotriva LGBT.
 
La pauză, Ungaria conduce suprinzător Germania, la Munchen, cu scorul de 1-0. În celălalt meci, de la Budapesta, scorul este egal, 1-1, între Portugalia şi Franţa. La aceste rezultate, Germania este elimiantă de la Euro-2020.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările