Un fotbalist al echipei Banfield a murit după ce a fost împuşcat accidental

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotbalist în vârstă de 20 de ani al echipei argentiniene Banfield, Lautaro Bugatto, a decedat duminică dimineaţa, în localitatea Burzaco, după ce a fost împuşcat accidental în timpul unui conflict între un poliţist şi doi hoţi, informează publicaţia Clarin.

Potrivit sursei citate, poliţistul respectiv se deplasa cu maşina sa personală, împreună cu soţia şi cu copiii săi, iar în faţa vehiculului circula sora sa, cu o motocicletă, în momentul în care au apărut doi indivizi şi au încercat să îi ia motocicleta femeii. Poliţistul a reacţionat dur, iar în înfruntarea dintre cele două părţi s-au tras şapte gloanţe, unul lovindu-l accidental în spate pe Bugatto, care se afla la uşa locuinţei sale alături de un prieten. Tânărul fotbalist a murit din cauza rănilor suferite.

Unul dintre hoţi şi poliţistul au fost arestaţi după acest incident. Anchetatorii cred că poliţistul a fost singurul care a tras.

Lautaro Bugatto juca în această perioadă, sub formă de împrumut, la formaţia Tristan Suarez. Argentinianul avea o fetiţă de doi ani şi urma să se căsătorească.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite